Midnattsvisning av New Moon

2009-10-11 @ 20:42:54

Se ”New Moon” på midsnattsvisning först av alla!

Natten mellan torsdagen den 19 och fredagen den 20 november kommer Nordisk Film och SF Bio ge dig chansen att uppleva en helkväll med The Twilight-saga och se ”New Moon” först av alla!

Under ”The Twilight saga” – kvällen visas både första filmen i serien ”Twilight” och den nya bioaktuella ”New Moon” i en följd på utvalda biografer på SF Bios kedja.

Kvällen börjar med att man kommer att visa första filmen i serien, förra årets biosuccé ”Twilight”, och sedan vid midnatt visas den bioaktuella och efterlängtade uppföljaren ”New Moon”. Båda filmerna med Robert Pattinson och Kristen Stewart i huvudrollerna.

Det blir en liten paus mellan filmerna då det kommer att bli ”Twilight”-quiz där man kan vinna ”Twilight”-prylar och även de som kommer utklädda har även chansen att vinna fina priser.

”New Moon” har sedan biopremiär över hela landet fredagen den 20 november!

Vad innebär detta?
Jo, fansen får möjligheten att se den efterlängtade uppföljaren drygt ett dygn innan världspremiären.

Vad kommer att hända under midnattsvisningen?
Först kommer Twilight (första filmen) att visas. Sen när det drar sig mot midnatt rullar New Moon igång. Under natten kommer man även att kunna deltaga i tävlingar, i form av quiz och vinna Twilight-prylar. De som bestämmer sig för att komma utklädda kommer även att ha chansen att vinna fina priser!

I vilka städer kommer midnattsvisningarna att vara?
Midnattvisningarna kommer att hållas på utvalda biografer som ingår i SF-kedjan. Ett tips, titta in på sf.se och kolla om din stad finns med i listan. Ännu är det dock inte bestämt om alla SFs biografer kommer att ha visningen. Men vi kommer att återkomma med listan över städer när det är fastställt!

När kommer man att kunna köpa biljetter till detta och priset?
Vi kommer att hålla er uppdaterade om datumet för biljettsläpp. Eftersom första filmen Twilight kommer att visas innan New Moon, måste vi räkna med att biljetterna blir lite dyrare än vanligt (ca 200 kr = preliminärt). Dessutom kommer ju finas priser och sådant lottas ut under natten!

NU till er: reaktioner? Visst låter detta strålande?! Vi kommer givetvis att hålla er uppdaterade vad gäller biljettsläpp, priser och i vilka städer midnattsvisningen blir av. Nordisk Film kommer även att släppa ett nytt pressmeddelande när allt är fastställt.

UPPDATERING:

  • Då vi menade att ni skulle gå in på sf.se var det bara för att vi tänkte att ni skulle kolla om er stad har en biograf som går under SFs kedja. Information på sf.se kommer också att komma någon gång framöver!
  • Vi vet inte ännu vilka städer det blir! Men vi kan tänka oss att det blir garanterat Stockholm, Göteborg, Malmö.
  • När biljetterna kommer att släppas vet vi inte än heller. MEN vi lägger upp det på hemsidan så fort vi vet! Vi ska verkligen försöka lägga upp det en dag innan så att ni vet när de kommer ut och kan boka.

Källa!: Twilightsweden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns bara för mig)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0