Breaking Dawn nyheter

2009-10-25 @ 19:42:56
Det sägs att OM de ska filma Breaking Dawn så kommer de inte att filma den i Vancouver denna gången utan i Portland, Oregon där Twilight filmades.
  • Det sägs att de ska ha sagt till the crew av New Moon och Eclipse att de kan hitta nya projekt och jobb nu för de behövs inte längre. Med detta menar de att under tiden de funderar på om de ska göra BD eller ej.
  • Det sägs att OM Breaking Dawn blir filmatiserad så ska den vara i 2 delar! SUMMIT har dock INTE klargjort att det kommer att bli så, det är bara Stephenie Meyer som delat med sig lite av sina tankar när hon sa att "Den skulle behöva göras i ett flertal filmer för det är mycket svårt att föreställa sig att hela Breaking Dawn skulle få plats på enbart 90 minuter!" Håller nog med Stephenie där, en uppdelning på 2 vore nog bra!
  • Enligt källor så ska de ha ny production company och istället ha SUNSWEPT ENTERTAINMENT.
  • Enligt källor så ska Breaking Dawn spelas in september, 2010!
  • Källorna säger även att det kommer bli stor censur på Breaking Dawn på sex scenerna och när Renesmee föds (the birthscene). Detta för att slippa få en "R" rating på filmen.
Allt detta är baserat på en massa rykten så detta stämmer absolut inte i något fall tills någon uttalat sig om detta, SUMMIT tex.

Jag hoppas/vill verkligen att den ska bli film!

Kommentarer
Postat av: Emma Malm

Jag hoppas också att det ska bli en Breaking Dawn-film!:P Det skulle vara konstigt om de struntade i det, och jag håller med om att det krävs nog flera filmer för att BD ska bli lyckad... Men själva boken är ju uppdelad i tre delar, skulle det inte vara nice med tre BD filmer? (a) :D

2009-10-25 @ 21:49:51
Postat av: ina-bina

Kanske en dum fråga, men vad är en "R"-rating?

2010-02-11 @ 11:05:05
Url/bloggadress: http://inabina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns bara för mig)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0