''Kristen och Rob är sambos''

2009-10-22 @ 19:41:10

Såhär skriver Msn.se idag:

Robert Pattinson, 23, och Kristen Stewart, 19, har blivit sambo, uppger två oberoende tidningar, och skriver att stjärnorna från ”Twilight” delar en etagevåning i Vancouver under inspelningen av den tredje filmen i vampyrserien.  

Enligt brittiska More magazine hyr Rob och Kristen hela den 34:e våningen på Sheraton wall centre hotel i den kanadensiska storstaden för 850 dollar om natten.  

— De har två rum med gemensam dörr. De har även ett tredje rum på samma våning där de lyssnar på musik eller ser på filmer ihop efter en lång dag på inspelningsplatsen, avslöjar en källa för More.  

Ok! weekly skryter med avslöjanden om i stort sett samma nyhet i ett kommande nummer, men den amerikanska veckotidningen går ett steg längre än sin brittiska motsvarighet.  

Citat som ”Vi är redan som ett gift par”, ”Hur vi spenderar vår privata tid tillsammans” och ”Alla intima detaljer om vårt hemmaliv” pyntar omslaget.  

More magazine nöjer sig med att konstatera att Rob och Kristen lever i ren och skär lyx.  

— Alla rum har fönster från golv till tak, platt-tv och ljuskronor. De har jacuzzi och bäst av allt är att våningen som de bor på har en egen butler och säkerhetssystem.

Jaha, vad tror ni på egentligen? De ska ju berätta för oss i December, kanske lagom till jul - fin julklapp om de är att par isåfall! :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Allvarligt, tror du verkligen på det där?! :O

2009-10-22 @ 21:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns bara för mig)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0