Profilinlägg om Renesmee Cullen

2009-08-19 @ 19:42:06

(okej, hoppas jag inte ger mig in på något för jobbigt nu ;), och för er som inte vill veta nånting om historierna, föredrar jag att ej läsa dom här inläggen jag kommer att göra)

Namn: Renesmee Carlie Cullen
Bor i: Forks, Washington
Född: 10 september 2006 i Forks
Ögonfärg: Chokladbruna
Hårfärg: Rödbrun
Personlighet: Snäll, rolig och mysig
Familj: Pappa Edward, mamma Bella, kärleken Jacob Black, morfar Charlie, mormor Renée, farfar Carlisle, farmor Esme, farbröderna Emmett och Jasper och fastrarna Alice och Rosalie.
Intressen: Va med familjen och Jacob.
Speciell talang som vampyr*: Kan överföra sina tankar till andra personer.
Smeknamn: Nessie, vilket Bella inte gillar, men Jacob har kommit på det ;)

Renesmees historia, och nu är det ju så att Renesmee bara finns i Breaking Dawn så jag berättar där ifrån :) :
Edward och Bella är på smekmånad på Isle Esme. Bella vill gärna älska med Edward och han säger ja en natt. Bella blir lite skadad under natten men det är inget farligt. Sen efter några dagar då dom älskat några gånger blir Bella konstig, hon går upp mitt i natten och äter, hon är mycket. Sover mycket, drömmer konstiga drömmar om vampyr-bebisar och en natt då hon stekte en kyckling trodde hon att hon vart matförgiftad för att hon spyr efter hon ätit några tuggor och hon tyckte även att kyckligen smakade unket. Men när börjar leta i sin necessär efter lite prylar får hon syn på sin lilla ask med tamponger. Hon frågar Edward hur länge de vart på ön och då - just då så förstår hon att hon inte var matförgiftad utan hon var gravid! Gravid med henne älskade Edward som de båda inte trodde gick eftersom att han är vampyr och hon männsika, så de skydda sig inte. Edward blir helt chockad och kontaktar Carlisle direkt. De åker hem och Carlisle ska göra abort på Bella för att barnet i Bellas mage är en vamypr-männsika. Hälften vampyr och hälften människa, och dem barnen föds inte på normalt sett, utan de river sig ut ur mammans mage och därför vill Edward att Bella ska göra abort, för annars dör hon när barnet ska födas. Men Bella har börjat älska sin lilla sparkare mer och mer och vägrar att göra abort. Så Edward och Carlisle kan inget säga - för Bella vägrar. För varje dag som går så blir Bella bara mer och mer sjukare och hon får lilla till sängs hela dagarna. Jacob hälsar på då och då medans Edward är näst intill henne hela dagarna/nätterna. Men en dag börjar Renesmee knäcka olika ben i Bellas kropp och det börjar bli dax. Dax för Renesmee att födas. En dag när Bella ska dricka en kopp med blod så tappar hon den och börjer sig när för att ta upp den, då bryter hon en del i ryggraden. Bella är nu nästan död och Edward förlöser Renesmee, han skär upp magen på Bella och plockar ut den lilla vampyrmänniskan. Bella är 99% död och Edward bestämmer sig för att förvandla Bella, han har inget annat val om han inte ville att Bella skulle dö förstås. Men det vill han ju inte vad alla vet så han förvandlar Bella och det går bra.
Renesmee så får vara utan sin nyfödda vampyr-mamma i 3 dagar saknar henne. Mer och mer för varje dag som går och Bella lika så. Jacob som för första gången ser Renesmees aniskte präglar sig fast vi henne och släpper Bella helt och hållet, det är bara hans bästa vän. Inget mer. Renesmee och Jacob blir ett ''par'' kan man säga, fast de är inte riktigt fred än. Volturi som hört talas om Renesmee tror inte på att hon är ett dödligt barn. De tror att hon är odödlig och kommer en dag för att döda Renesmee. Massor händer men tillslut blir allt bra. Alla lever och Volturi vek sig. Edward och Bella får sitt liv tillsammans, föralltid. Och Renesmee som troligen träffat sin stora kärlek! :)

- Carlisle och Edward har forskat mycket i hur Renesmee kommer växa upp. Och om 6-7 år kommer Renesmee vara en fullvuxen vampyr-människa :D

The end*

Allt jag skrivit, alla profilinlägg och alla jag ska skriva är skrivna av mig och bilder tagna från google.se men redigerade av mig! Copyright och inget får bli kopierat!!

Edward, Bella, Renesmee, Jacob, Carlisle, Esme, Rosalie, Emmett, Alice och Jasper.
Skrev nu i ordning, så nästa blir Jacob och sedan Carlisle och ja, ni ser :)
Fortsätter mera imorgon eller på fredag eller nåt.

/ E
Glöm inte BLOGLOVIN! tryck på ikonen vid mina länkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns bara för mig)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0