Profilinlägg om Edward Cullen

2009-08-18 @ 21:48:01




(okej, hoppas jag inte ger mig in på något för jobbigt nu ;), och för er som inte vill veta nånting om historierna, föredrar jag att ej läsa dom här inläggen jag kommer att göra)

Namn: Edward Cullen
Ålder: 17 år men blev vampyr 1918.
Bor i: Forks, Washington
Född: Vet jag faktiskt inte, får ursäkta mig! xd, haha nån som vet?
Ögonfärg: Svarta och guldbruna, men som människa hade han gröna ögon.
Hårfärg: Guldbrun.
Personlighet: Omtänksam, tacksam, trevlig kanske övertrevlig ibland xd, snäll, glad och envis ;)
Familj: Pappa Carlisle, mamma Esme, syskona Alice, Rosalie, Emmett och Jasper, hustrun Bella och dottern Renesmee.
Intressen: Bilar, spela piano och Bella :)
Bil: Silvrig Volvo C30
Speciell talang som vampyr*: Kan läsa andras tankar, allas förutom Bellas.

Edwards historia i böckerna och filmen:
Det var 1918 och Edward låg i spanska sjukan med sina föräldrar. Hans mamma var döende lika som han, Carlisle jobbade på sjukhuset där och tog hand om Edwards sjuka föräldrar. Edwards mamma tyckte väldigt mycket om Carlisle och bad en sista önskan innan hon skulle dö. Det var att han skulle göra vad som helst för att Edward skulle överleva, han var bara 17 år och hon ville att han skulle få ett liv, inte dö vid denna tidiga ålder.
Carlisle såg dag för dag hur dåliga Edward och hans föräldrar blev, tillslut dog hans mamma och pappa och det var bara Edward kvar. Hans mamma hade velat att Carlisle skulle göra vad som helst för att edward skulle överleva. Och det skulle Carlisle oxå, men han var rädd. Han var rädd att han skulle misslyckas med att göra Edward till vampyr. Att Edward ändå skulle dö. Att Carlisle inte kunde hjälpa honom, men han ville och han skulle. Så när Edward verkligen var 99% död så bestämde sig Carlisle för att göra Edward till vampyr. Han bet honom och giftet spred sig genom Edwards spinkiga kropp. Men Carlisle lyckades, han hade aldrig gjort det på någon annan förut. Och Edward vart vampyr. Sedan gjorde Carlisle det på sin fru Esme oxå.
Edwards familj bestod först bara utav hans 'mamma' Esme och hans 'pappa' Carlisle.
Men sen börja andra vampyrer komma in i deras familj som Rosalie, Emmett, Jasper och Alice. Och tillslut blev dom familjen Cullen, de bleka ansiktena som Jacob säger. Edward och hans familj flyttar till Forks och Carlisle jobbar på sjukhus där och Edward och hans syskon går i skolan, om och om igen.. Så dom flyttar till Alaska för att dom aldrig förendras och så efter några år igen flyttar dom tillbaka.
Det är en dag, Edward är i skolan. En ny tjej har börjat och hennes blod är det godaste han känt på hundratalsår!
Första dagen när hon går in i biologisalen får hans hennes lukt rakt på sig från en fläkt och han tvingas hålla för näsan. (glömde säga att dom sågs första gången i matsalen;). Bella undrar ju såklart var det är och börjar lukta på hennes hår. Edward blir arg och vill byta klass, dessutom för att han inte kan motstå hennes underbara doft och för att han inte kan läsa hennes tankar.. Men Bella som börjar tycka om Edward mer och mer och tillslut gör Edward det oxå, dom pratar med varandra och han kan kontrollera sig själv... sådär bra. Men iaf så träffas dom mer och mer och Bella följer med hem till Edward en dag. Dom klättrar på träd och det är väl då som det ungefär blev dom. Men sen som jag skrev i Bellas profilinlägg så åker dom ju och spelar baseboll och då kan ni läsa där vad som händer för jag orkar inte skriva det igen ;)
Och Edward gör verkligen allt för att skydda henne och det slutar med att Edward och hans syskon dödar James och Bella hamnar på sjukhus med ett brutet ben och har förlorat mycket blod. Såklart hittar dom ju på historier och ja.. ni vet? :) Men det är väl allt jag kan skriva nu och lite om New Moon då om ni är nyfikna ^^

New Moon: Bella fyller 18 år och tja allt blir inte riktigt som de tänkt sig. Bella skär sig på ett papper och allt går åt pipan. Nu är Edward så ledsen på sig själv för att han bara gjort illa Bella hela tiden och dragit in henne i faror så han bestämmer sig för att lämna Bella. Inte för att han inte älskar henne mer utan det gör han, mest av allt på hela världen! Men han vill bara att Bella ska få ett normalt liv med en normal pojkvän, kunna få barn och allt det där som männsikor kan. Han vill bara att Bella ska ha det bättre, för han tror att hon får det med en människa ist för med honom.
Han lämnar henne och både han och Bella är förstörda. Bella gör massor farliga saker och inbildar sig att hon hör Edwards röster när hon gör något farligt. Då det kommer en dag när Bella får för sig att klipphoppa som Jacobs vänner gör så hon gör det och tänker inte på att det blåser upp till storm och blir undervattensströmar. Alice som såklart ser vad Bella gör ser oxå att Bella dör, vilket Rosalie sen berättar för Edward att Bella är död. Edward tror ju på rent allvar att hon har dött och åker till Italien för att reta upp Volturi så att dom kan döda honom. För ett liv utan Bella vill han inte leva.
Han börjar ångra allt han gjort och gör allt för att bli dödad. Han planerar saker och ja.. Men sen skrev jag ju i Bellas historia att hon ser Carlisles bil och att Alice är där, och då berättar hon om vad Edward planerar och Bella och Alice åker till Italien för att hindra honom. Och precis i sista sekunden innan Edward ska gå ut i solen och visa sig så springer Bella till honom och stoppar honom. Så nu är dom tillsammans igen och ja, mer saker händer men det får ni läsa vad som händer ^^.
Nu orkar jag verkligen inte skriva mera, mera profilinlägg kommer imorgonkväll ;)
Eclipse och Breaking Dawn får ni forska om i Edwards ''historia''. Jag har ju redan berättat lite från Bellas så det är bara att ni läser och forskar er fram. :)
För nu har jag ju bara: Bella, Edward, Renesmee, Jacob, Carlisle, Jasper, Esme, Alice, Emmett och Rosalie kvar att berätta om. HAHA!
Men jag säger godnatt och så hörs vi imorgon. :)

LÄGG TILL MIG I BLOGLOVIN' OXÅ SÅ SER NI NÄR JAG UPPDATERAR IGEN!
/ E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns bara för mig)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0