Profilinlägg om Bella Swan/Cullen

2009-08-18 @ 19:38:43




Namn: Isabella Swan (Bella Swan/Cullen)
Ålder: 17 och 18 i böckerna.
Bor i: Forks, Washington
Född: Pheonix, Arizona
Ögonfärg: Chokladbruna som människa och röda först men sedan guldbruna som vampyr.
Hårfärg: Brunt som människa och rödbrunt som vampyr
Personlighet: Omtänksam, tyst, blyg, osjälvsäker, trevlig och go
Familj: Pappa Charlie, mamma Renée, maken Edward, dottern Renesmee, svärfar Carlisle, svärmor Esme, svägerna Emmett och Jasper, svägorskarna Rosalie och Alice. (säg till om något blev fel där ;)
Favoritbok: Svindlande höjder
Bil: Först en röd Chevy Pickup, sen får hon en svart Mercedes Guardian av Edward och sen får hon yttligare en röd Ferrari av sin make ;)
Speciell talang som vampyr: Har en sköld som skyddar henne från andra att komma in i hennes huvud och skada henne, hon kan även trycka ut skölden och skydda många personer samtidigt. Och hon kan även skjuta den ifrån sig så att folk kan komma in i hennes huvud.

Bellas histora genom böckerna: (Ni som inte läst boken/böckerna eller sett filmen borde inte läsa om ni inte vill veta vad som händer förstårs!)
17-åriga Bella Swan flyttar från sin mamma Renée och hennes nya make Phil i Phoenix. Hon ska flytta till sin pappa i Forks, en liten regning sovstad i Washington. Hon förväntar sig att allt kommer bli lika långtråkigt som staden själv när hon träffar den lustiga och vackra Edward Cullen. I början är Edward väldigt konstig och Bella förstår sig inte riktigt på honom. Men av lite fakta  av sin vän Jacob Black börjar Bella själv leta då hon får fram att Edward är vampyr.. Bella blir bara mer och mer förälskad i Edward och han det samma i henne. Dom umgås mer och mer och hittar på saker tillsammans. Men en dag när Bella ska med Edwards familj för att spela baseboll så kommer tre andra vampyrer: James, Victoria och Laurent. James som är spårare och utav en vind som sveper genom Bellas hår känner han lukten att hon är människa. Han blir så frestad och tänker inte ge upp hoppet på Bella förns han fått henne, dödat henne, sugit ut allt hennes blod. Jakten börjar och han lurar Bella till sin gamla balettstudio i Phoenix då Bella tror på att han tagit hennes mamma Renée. Hon flyr från Jasper och Alice själv till ensamne James som lurat Bella. Bella blir biten och Edward kommer, han suger ut giftet hur Bella medans Alice, Jasper och Emmett sliter och bränner James delar.
Men hans flickvän Victoria ger sig inte, hon är väldigt arg för att Edward dödade James och hon vill hämnas, hon vill döda Bella! Liksom partner mot partner.  Bella och Edward går på balen i slutet av filmen och sen har vi inte sett mer! Om ni inte läst förstårs! :)

Sen är det ju New Moon då jag inte orkar berätta så mkt som jag gjorde nyss för att det blir för jobbigt ska hinna med andra profilinlägg idag, annars forsätter jag imorgon. :)
Men lite kort om New Moon, den ska ju komma ut nu den 20:nde November och det handlar om att Bella fyller 18 år vilket hon inte gillar eftersom att hon vill vara med Edward hela livet, medans hon åldras och hans stannar i 17 års åldern. Men iaf så fyller Bella 18 år och ska fira sin födelsedag hemma hos familjen Cullen. Hon får en present och råkar skära sig på pappret så ett lite blod kommer och droppar ner på mattan. Jasper, familjens nyaste vegitarian kan inte motså frestelsen och kastar sig fram för att anfalla Bella. Edward hinner putta iväg Jasper och Bella och ingenting blev som det skulle bli..
Edward är konstig dom senaste dagarna efter födelsedagen och Bella förstår inte vad det är med honom. En dag säger Edward att han ska ta med Bella till skogen. Dom går in till skogen och Bella undrar vad han har i kikarn. Han börjar prata om det som hände med Jasper och säger att han måste lämna Bella. Bella blir helt knäckt och vill följa med Edward då han säger att han inte behöver henne mera. Han lämnar henne med en kyss i pannan och sorgen i halsen.
Bella som blir helt förstörd får tröst av hennes barndomsvän Jacob Black. Men han bär oxå en hemlighet.. han tröstar henne dag efter dag och Bella kan skratta med Jacobs sällskap. Hans känslor för Bella blir bara starkare och starkare och han blir kär. Bella som inte alls känner detsamma vet inte vad hon ska säga eller göra för att inte såra hennes bästavän. En dag när Bella och Jacob åker i hennes bil förbi Bellas hus så ser hon en svart Mercedes, hon tänker inte på det först men ser sedan att det är Carlisles bil. Hon säger till Jacob att stanna bilen och han tvekar först men Bella tvingar honom så han stannar och tror ändå att det är en fälla för Bella, men det tror hon inte på. Hon springer in till huset och där inne står Alice med Charlie. Bella blir helt överlycklig och Alice har inte goda nyheter... Men slutet blir lyckligt och resten får ni läsa er till! :)

Eclispe handlar mera om Bella, Edward och Jacob + Victoria som fortfarande vill hämnas mot Edward.
Oh ja, ni får läsa er till resten! :D
Men Breaking Dawn, är den bästa av alla böckerna och jag längtar så tills den kommer ut på film!!
Den måste alla Twilightare läsa, ni måste verkligen! Nu orkar jag inte skriva mera om Bella, nu har ni fått lite information iaf ;). Kanske kommer ett till sånt här profilinlägg ikväll, annars fortsätter jag imorgon. Ska ju liksom göra om Edward, Carlisle, Esme, Rosalie, Alice, Jasper, Emmett, Jacob och Renesmee oxå! Puuuh... vilket jobb :|
Hehe, glöm föressten inte att lägga till mig i bloglovin så ni vet när jag laddar upp dom! :D

/ E


Kommentarer
Postat av: pauline

2 grejer; hon har en svärfar som heter phil OCH hon är ju inte FÖDD i phoenix utan hennes mamma flydde dit me henne när hon va nåra månader så hon e ju född i forks

2009-11-26 @ 15:21:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns bara för mig)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0